Четири кумановски улици ќе бидат без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Како што информираат од ЕВН, поради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, денес во Куманово без струја ќе останат неколку улици.

Loading...

Имено, според планираните исклучувања, без електрична енергија од 9:30 до 11:30 часот ќе бидат улиците: Цар Самоил, Братство Единство, Крсте Мисирков и улица Романија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.