Галерија (Page 15)

Сподели со своите пријатели

Денеска под покровителство на Општина Куманово и Европското движење во Р.М. со богата програма беше одбележан Денот на Европа во Куманово. По тој повод, Градоначалникот Максим Димитриевски имаше средба со амбасадорите на Франција, youИталија, Шпанија и Хрватска во просториите на општината, а подоцна се упатија на улицата „Тоде Мендол“ кадеПрочитај повеќе

Loading...
Loading...
Loading...