Британски комичар ги исмева знамињата на светските земји: Еве што напиша за Македонија (фото)

Сподели со своите пријатели

Британскиот комичар Кен Ченг на Твитер секондневно измева знамиња од целиот свет, па така не ги прескокнал ниту земјите од Балканкот.

За знамето на Македонија вели: „Оваа знаме пријажува експлозија на Сонцето кое доведува до уништување на човечката раса“.

Loading...

За знамето на Србија коментираше повеќе за грбот, за кој вели дека личи како на него да има птици сијамски близнаци. „Тие не постојат“.

Хрватското претрпе слични критики, затоа што нината вели дека личи на ракавица за во кујна.

– Денеска се наоѓам на старт ап состанок, каде имате три минути да ги прелажете инвеститорите да ви дадат пари. Босна и Херцеговина, ова е слаб труд. Ѕвездите се дури исечени на врвот и на дното и знамето изгледа како дел од поголемо знаме, напишал Ченг за БиХ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.