Бразилски педофил доби брутална пресуда за напад врз девојче (видео)

Сподели со своите пријатели

Оваа шокантно видео го прикажува моментот кога 20 селани од Бразил фатиле педофил кој го фатиле како злоставува мало девојче.

На видеото можете да видите млад маж без мајца кој од зграда во Рио го извлекуваат соседите кои биле на детската роденденска забава.

Имено, шестгодишното девојче наводно исчезнало од забавата по што се појавила паника кај родителите. Додека роднините и пријателите ја пребарувале зградата, некој рекол дека ја пронашол во просторија со наводен педофил кој имал спуштени панталони.

Веднаш го извлекле од просторијата и го исфрлиле од зградата, каде го дочекува групата гневни родители, кои почнуваат да го удираат, а тој се судираше со различни балони додека се обидуваше да побегне.

А како изгледаше казнувањето поглднете и самите, но не заборавајте дека се работи за материјал кој може да има вознемирувачка содржина.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.