Брачен пар после 64 години брак, едвај се разделиле на две недели (видео)

Сподели со своите пријатели

Брачен пар од Америка, венчани пред 64 години, се разделиле на две недели, откако сопругата морала да замине во болница.

Loading...

Нејзиниот сопруг доаѓа по својата изабраничка во соба, едвај движејќи се на потпирач поради длабоката 90 – годишна старост, со цвеќе и зборовите ”Иако имаш 90 години, јас на твоето лице не гледам ниту една брчка”.

Љубовта навистина не знае за години.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.