Борба помеѓу крокодил и питон каква досега немате видено (видео)

Сподели со своите пријатели

На Флорида еден голф терен посведочил на необичен меч помеѓу крокодил и питон, а мечот секако не бил пријателски.

Државните служби кои се занимаваат со диви животни известуваат дека не можат да проценат кој го извлекол подебелиот крај во оваа битка, но велат дека навивале за „тим алигатор“, затоа што питонот не е локалец од Флорида и неговата присутност ги загрозува екосистемите.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.