Битно жената е искрена: „Јас сум во врска со пријателот на моите синови, не се грижиме за негативните коментари“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Иако синовите ја подржуваа, околината смета дека нивната врска е несоодветна.

Loading...

Дека љубовта не знае возраст и бројки, потврди и Тања, 40-годишна мајка која влезе во врска со пријател на нејзините синови – кој е 18 години помлад.

Хосуе (22) години се дружел со нејзините синови, често доаѓал во нивната куќа и така се зближувале. Откако официјално станаа дечко и девојка, Тања претпазливо ги информираше своите синови за тоа, а нивната реакција целосно ја изненади – тие ги поддржаа.

Додека на двајцата не им пречи, корисниците кои ја следат Тања на ТикТок, каде исто така ја сподели својата приказна, не беа баш полни со поддршка.

Тие велат дека оваа врска е неприфатлива бидејќи, според нејзините години, таа може да биде негова мајка.

Тања ги игнорира критиките и вели дека сака да ја нормализира разликата во годините меѓу паровите кои едноставно се сродни души.

 

@josueandtanyaTrue story 😭💜💍🤷🏻‍♀️ #TeamUSATryout #fyp #TWDSurvivalChallenge #blowitup💗 #agegap #heshome♬ Kblast DUMB – k.blasst

Loading...

 


Leave a Reply