Битка на градите: Кејт Аптон или Шерлот МекКини (видео)

Сподели со своите пријатели

И двете се згодни, убави и со топ облини. Мамат воздишки кај сите мажи, но која би ја избрале доколку би имале можност да биде само едната од нив?

Тешка одлука зар не?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.