Бисексуалки објаснуваат која е разликата помеѓу секс со маж и секс со жена (видео)

Сподели со своите пријатели

Бисексуалците обично сакаат да имаат сексуални односи и со двата пола и за нив воопшто не е необично еден ден да имаат секс со маж, а друг ден со жена.

Така во оваа видео можете да дознаете од женска перспектива кои се разликите на сексот со мажите и жените, кои се подобри и кои им се недостатоците.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.