Биопрогноза: Вечер и утре очекувајте главоболки, општа слабост и деконцентрација

Сподели со своите пријатели

Според биометеролошката прогноза, условите ќе бидат лоши, со очекување, во вечерните часови, кај поголем број на луѓе да се јават главоболки, но и болки во колената, грбот и на вратот.

Loading...

Во ноќните часови, кај поголем број луѓе, можна е општа слабост и деконцентрација (ако се будни), а кај некои пак ќе се појави чувство на тежина во главата.

Во раните утрински часови на следниот ден, болките кои се од ревматски карактер, но и оние кои се од артритични промени ќе се поупорни.

Според биометеоролошката прогноза за четврток, условите истотака ќе бидат лоши, со ист опис како прогнозата за претходниот ден.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.