Била украдена како бебе, а по 34 години повторно се сретна со семејството (видео)

Сподели со своите пријатели

Губењето на дете од страна на криминални „црни пазари“ е ноќен кошмар за секој родител, а посебно за оние кои штотуку добиле бебе, тоа е ужасно искуство кое ги менува животите на родителите и детето засекогаш.

Еден таков картел постоел во 70-т и 8-=те години од минатиот век, кога човек под името Сејмор Фенишел со својата партнерка која била преправена во калуѓерка тероризирал родители и деца. Оние кои биле таргеирани како самохрани мајки родители кои планирале да посвојат дете биле главната мета на овие луѓе кои тогаш краделе бебиња и ги продавале на „црниот пазар“ така да поголемиот дел од децата никогаш не се најдени.

Сара Хадсон родена е кога нејзината мајка Кејтлин Роудс и нејзиното момче одлучиле да дадат дете на посвојување  под услов да можат да ја видат кога ќе наполни 18 години. Им биле дадени 35 илјади долари за детето чие лице никогаш нема да го видат.

Сара одсекогаш имала желба да го запознае своето семејство, кога ја направила групата „Бебињата на црниот пазар“ на социјалните мрежи се случило чудо.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.