Без вода во Куманово денеска три локации

Сподели со своите пријатели

Три локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода, поради дефект во мрежата.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улицата „1“ во населбата Карпош, улицата „Поток Серава“ и населбата Бедиње.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


Leave a Reply