Без вода три локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Поради дефекти во дистрибутивната мрежа, денеска без вода привремено ќе бидат три улици во Куманово.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „Младен Стојановиќ“ „Тоде Думба“ и „Народна револуција“.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


Leave a Reply