Без вода повеќе локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска привремено ќе останат без вода поради дефекти на мрежата.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода денеска ќе бидат корисниците од улицата „Војо Карастојанов“ бр. 5. м.в. Стари лозја, ул. „Лесковачка“ бр. 2,  населбата Средорек, ул. „422“ во населбата Иго Тричковиќ и ул. „Цар Самоил“ бр. 22.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски