Без вода пет локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Пет локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „ЈНА“ бр. 92, „Светозар Марковиќ“, „Лесковачка“, м.в. Стари лозја и крстосницата меѓу булеварот „3 МУБ“ и улицата „Драган Стопаревиќ“.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски