Без вода осум локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Осум локации во Куманово денеска ќе бидат без вода поради дефект во дистрибутивната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „6 Април“, „Роза Луксембург“, „Тоде Думба“, „Боро Прцан“, улицата „11“ во населбата Јане Сандански, улица „Божидар Мицковиќ“, м.в. Стари лозја и сектор Орта бунар.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


Leave a Reply