Без вода четири локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода, поради дефекти во водоводната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода ќе бидат улиците „Киро Фетак, улицата „4“ во населбата Карпош, улицата „Бајрам Шабани“, како и ЈЗУ Општа болница Куманово.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *