Без вода 13 локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Низа локации во Куманово денеска ќе бидат без вода поради дефекти со водоводната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците:

ул. 120, нас. Карпош

ул. 251, нас. Ајдучка чешма

ул. 302, нас. Ајдучка чешма

ул. Бајрам Шабани

ул. Правда Спасовска

ул. Титова Митровачка

Loading...

ул. Вараждинска

ул. Димче Каранфиловски

ул. Симо Погачаревиќ

ул. Димо Хаџи Димов со околните улици од висока зона

СОУ Гимназија Гоце Делчев

Фонтана Четири бандери

м.в. Пчински пат


Loading...