Без струја утре неколку локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

На неколку локации во Куманово во текот на утрешниот ден ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини се најавени за село Речица, Долно Којнаре, Режановце, улицата „Никола Тесла“ и Спомен Костурница.

Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН Македонија поради интервенција во дистрибутивната мрежа.

Никола Ивановски


Leave a Reply