Бесплатно мерење на шеќер во крв за мештаните на „Железничка станица“

Сподели со своите пријатели

Во организација на Здружението на дијабетичари утре (четврток) со почеток во 10:30 часот во населбата Железничка станица ќе се врши бесплатно мерење на шеќер во крвта.

Вакви акции ќе следуваат најпрвин на перифериите на градот, а наскоро мерење ќе се врши и на градскиот плоштад.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.