Белата куќа блесна во новогодишен сјај, благодарение на Меланија Трамп (видео)

Сподели со своите пријатели

Меланија Трамп своите вешти раце ги направи и вреди.

Во видеото објавено на интернет кое потсетува на божиќна реклама, првата дама на САД, Меланија Тамп чекори низ Белата куќа за да ги прегледа декорациите за празниците.

Сите мислат дека е таен агент кој ја менува Меланија Трамп, но ова е вистината (видео)

Иако поголемиот дел од дрвјата се уредно пресечени во време додека Трампови беа во летната резиденција, Меланија своето искуство го покажа на декорациите.

Од плакати до празнични колачи, Меланија дава свој печат на традиционалниот декор и изгледа многу возбудено поради празниците.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.