Бектеши на средба со туристичко-угостителскиот сектор за четвртиот пакет мерки

Сподели со своите пријатели

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе одржи средба со претставници на туристичко-угостителскиот сектор.

Loading...

Како што соопшти Министерството за економија, на средбата Бектеши ќе информира за реализацијата на мерките за поддршка на туристичко-угостителскот сектор од четвртиот сет економски мерки за помош и поддршка во ковид – кризата за граѓаните и за компаниите.

Виолета Геров


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *