11.09.2019 09:15

Бебето им испаднало од автомобилот, додека да сфатат дека го нема се случило нешто неверојтно (ВИДЕО)

Facebook Twitter Google+

18-месечно девојче паднало од прозорецот и се нашло на прометен пат во јужна Индија.

Кога би се доделувала наградата „Најлош родител на годината’, веројатно би ја освоила оваа брачна двојка од Индија.

Loading...

Додека Сатишам и Сатјабам патувале по пат од посета на светиот храм на Тамил Надус Палани во јужна Индија, нивната 18-месечна ќерка паднала од нивниот автомобил.

Како да не било доволно застрашувачко, тие по само 50 километри сфатиле дека ја нема!

За среќа, бебето е пронајдено и ставено на безбедно.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments