Базени поврзани со водопади, спа центри и казина на мултимилонерска јахта (галерија)

Сподели со своите пријатели

Луксузната јахта, која нејзините дизајнери од Њујорк ја нарекле Халкион има воодушевувачки изглед и е многу необична.

Обвиткана е со стакло, а има базени кои меѓусебно се поврзани со водопади, спа центар и казино. Во девет кабини може да станат девет гости, вклучувајќи го и власникот со две сауни.

Во продолжение погледнете ја галеријата од јахтата долга 120 метри.

994922_879761092136709_7457243973683161279_n 1935833_879762135469938_8057098303592814288_n 12790999_879762458803239_1915188205865403180_n 10398852_879762655469886_9136777252291834124_n 13438797_941887722590712_960062621898575688_n

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.