Баба се фотографирала во старечки дом, а зад неa се појавил тој: Oваа фотографија крие страшна вистина

Сподели со своите пријатели

Кога бабата на Денис Расвел наполнила 94 години, нејзиниот ум почнал да се влошува, па морала да биде сместена во старечки дом.

Loading...

Првата недела  бila тешка за целото семејство, па на крајот на неделата, која беше 17 август 1998 година, семејството отиде на пикник.

Тогаш сестрата на Дениз спонтано ја направила оваа фотографија. Сликата беше развиена и никој не и обрна многу внимание во следните неколку години.

Во април 2000 година, нејзината баба почина на Божиќ, нејзината сестра почна да разгледува неколку фотографии и наиде на оваа слика. Тогаш забележала дека мажот стои зад нивната баба.

Кога Дениз пристигнала на божиќните прослави, нејзината сестра прашала кој е човекот зад нивната баба. Дениз сфатила дека изгледа идентично како нејзиниот дедо, кој починал во август 1984 година.

Нивното семејство верува дека починатиот цело време бил дома, како и секогаш во тешкиот период во животот на неговата баба.

Уште едно изненадување на сликата, што ја прави морничава, е тоа што на фотографијата има друго лице. Ако погледнете над црвениот автомобил во грмушките, ќе видите бело лице со црна капа  на него.

 

Loading...