Баба повикала Итна помош па го допирала болничарот за „машкоста“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кристин Роулс (68), пензионерка од Фликстон, Манчестер, Велика Британија, запишана е во регистарот на сексуални престапници затоа што го допирала болничарот за машкоста со прашањето „колкав ти е?“.

Таа повикала Итна помош затоа што и било лошо, а додека болничарот се обидувал да и го измери притисокот, таа со рака преминувала преку неговите интимни органи.

Loading...

Болничарот, кој сакал да остане анонимен, на судот во манчесетер раскажал дека и ја турнал раката, но таа се нафрлила на неговите гради. Кога не и дозволил, му рекла дека е отпуштен.

Инцидентот се случил во април минатата година во стан за бездомници, каде таа била сместена, а полицијата дури пред неколку дена ја привела. Кристина рекла дека не се чувствува за виновна, а поради губење на памтењето и проблеми со алкохолот, испратена е на вештачење.

Ова не е прв пат бабичката да прави проблеми и полицијата да мора да интервенира. Бидејќи пијана постојано се јавувала во Итната помош, тоа и било забрането.

Иако е во подоцнежни години, судот наредил да биде привремено запишана во регистарот на сексуални престапници, заедно со педофили и силувачи, додека не дојдат наодите од психолошкото вештачење.

Болничарот ја познава од претходно затоа што Итната помош повеќе пати доаѓала на нејзините повици. Тој и колегата влегле во станот по неа и се сместиле во дневната соба за да ја прегледаат, пишува „Manchester evening news“. Болничарот раскажал дека седнал спроти неа и нејзината дланка ја ставил на своето колено за да и го измери притисокот.

– Таа ја сврте раката и ме фати за колено, на што и реков дека тоа е недолично. Ја тргнав раката од коленото и се обидов да и објаснам дека такво однесување е недозволиво. Таа на тоа одговори така што ме фати за препоните и праша колку ми е голем. Морав физички да ја отргнам од себе, објаснил тој.

Двајцата се спакувале да си заминат, додека Кристина им упатувала пцовки, а потоа го фатила заградниот кош.

Таа демантира.

Loading...

– Не се обидов да го фатам за препони, ниту бев непристојна, рекла таа.

Властите велат дека Кристина повторно ќе мора на суд следниот месец, кога ќе се заврши вештачењето.

https://youtu.be/2f09zaMdHAI

Image by Alina Kuptsova from Pixabay


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *