Автопатот Велес – Градско се затвора до 6 ноември

Сподели со своите пријатели

Поради снимање на францускиот филм „A Fond” на делницата од мотел Македонија до Градско, од денеска до 6 ноември во периодот од 5 до 18 часот автопатот ќе биде затворен за сообраќај.

Loading...

Сообраќајот како и досега ќе се одвива по стариот пат кој е обележан со соодветна сигнализација.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.