Анета Молика „растури“ со песна на француски јазик (видео)

Сподели со своите пријатели

Сите знаеме за вокалните способности кои ги има Анета Мицевска, или кај нас позната како Анета Молика, но не знаевме дека таа толку добро може да отпее и на француски јазик.

Loading...

Претходно ја имаме слушнато во секакви изданија, српски, македонски, англиски и на секој од овие јазици таа со својот глас воодушевуваше, а сега тоа го стори и со песната Pour que tu m’amies encore од Селин Дион.

Како тоа звучи слушнете во видеото, а доколку сакате да се наежите обратете внимание на вториот дел од песната кога Гоца Тржан се фати за глава, а публиката се крена на нозе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.