Анастасија Соколова и нејзината игра на шипка на сред плажа (видео)

Сподели со своите пријатели

Анастасија Соколова многу се прослави со својата уметничка точка на шипка, односно нејзиното згодно тело со кое привлекува воздишки и од мажите и од жените.

Нејзе не и е потребна сцена, шиката може да биде и на сред плажа и мажите да излудат по неа, а сето тоа што се случило на Ибица можете да го погледнете на ова видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.