Алекса Перoвиќ ќе гостува во летен клуб ”Гарден”

Сподели со своите пријатели

За две недели отсега, поточно на 25 јули, во летниот клуб ”Гарден” во Куманово, најавено е гостување на Алекса Перовиќ.

Loading...

Неговиот настап ќе биде збогатен со настапот на DJ Mende и уште изненадувања.

Цена на билет 100 денари, односно 150 денари на врата на клубот Гарден.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.