Ако безусловно ве сака секогаш ќе ги премолчи овие работи пред вас

Сподели со своите пријатели

Можете да бидете сигурни во љубовта на мажот, но никогаш не се отворил целосно и признал што сè му лежи на душа.

Loading...

Додека вие би сакале да дознаете, тој сепак ќе чува некои работи за себе.

На крајот, можеби е подобро на тој начин, мала мистерија може да биде добар зачин во врската.

 

 

Мислење за вашиот физички изглед

Физичкиот изглед може да биде чувствителна тема. Луѓето се дебелеат или слабеат од повеќе причини, а во ерата на убавиците на Инстаграм, тоа може да биде доста обесхрабрувачко.

Loading...

Мажите се свесни за тоа, па затоа понекогаш ќе молчат што навистина мислат за да не ве повредат. Ако вашето тело се променило (од која било причина) откако сте почнале да излегувате, можеби ќе можете да разговарате со него за тоа.

Или не би, секако. Што и да одлучите, само имајте во предвид дека (колку и да го сакате) не е важно што мислитој , туку што мислите вие. Важно е да бидете здрави.

 

 

Проблеми при работа

Мажите честопати се прилично горди. Тие сакаат да остават впечаток дека држат сè под контрола, дури и ако тоа не е целосно точно. Вашиот партнер може да го прави истото.

Ако се соочува со некои проблеми на работа, или има нерешени односи со некои од неговите пријатели или членови на семејството, може да се случи да молчи за тоа.

Loading...

Затоа е во ред повремено директно да го прашувате што има ново на работа, или нешто слично.

 

 

Што мислат неговите пријатели за тебе

Иако се смета само што мисли тој за вас, сепак е природно да сака „одобрување“ од семејството и пријателите.

И, ако тоа не се случи, може да се случи тој да не ви го каже тоа едноставно затоа што не сака да бидете засрамени ако се најдете во друштво на личност за која знаете дека не ѝ се допаѓате.

 

Loading...

 

Детска траума

Ако доживеал нешто страшно, болно или вознемирувачко во раното детство, можеби нема да сака да го сподели тоа искуство со вас. И тоа е во ред.

Дури и ако мислите дека има такво нешто, не инсистирајте. Љубовта што ја чувствувате, сепак, не ви дава за право да ги отворите старите рани.


Loading...