Ајкула го гризна за стомак, па едвај го спасија (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет се појави стравична снимка од нуркач кој бил каснат од ајкула. Животното толку ги забила забите во неговиот стомак што не сакала да се одвои дури ни кога излегол од водата.

На снимката се гледа како човекот излегува со се ајкулата на својот стомак, за да потоа легне на подот од чамецот и чека помош од пријателот.

Сцена како од хорор филмови: Огромна ајкула скокна на палубата на бродот (видео)

Loading...

Ајкулата, иако млада, била толку упорна што не сакала да ги извади своите заби од неговиот стомак се додека не ја убија со нож.

На крајот можеше да се види траг од нејзините заби кој останал на стомакот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.