Ајдучка Чешма и Иго Тричковиќ утре без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Населбите Ајдучка Чешма и Иго Тричковиќ во текот на утрешниот ден ќе останат без електрична енергија поради планирани прекини во електро дистрибутивниот систем на ЕВН Македонија, инфомираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Прекинот ќе биде во времетраење од 08:30 до 16:30 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.