57-годишен учител е вистинска ѕвезда на Инстаграм (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Ирвин Рандле (57) е жив доказ дека годините не му можат ништо и дека не се пречка за неговата среќа и успех.

Овој шармантен човек од Тексас кој моментално ги привелкува жените ширум светот на интернет е познат како „MrStealUrGrandma“. Ако судиме по неговиот Инстаграм, овој маж освојува со својата појава.

Со честите посети на тератаната го одржува своето тело и пренесува самодоверба и машки шарм. Каде и да се појави обично е во женско опкружување.

На Инстаграм, Ирвин редовно одговара на поздравите на своите обожаватели и не ја рие љубовта кон сладоледот од чоколада. Исто така редовно ги советува младите мажи како да тренираат, но и како да бидат џентелмени.

Loading...

Ирвин има универзитетска диплома и по професија е учител, но модата е неговата најголема љубов.

Се појавил на страниците на едиторијалот во бројни лајфстајл магазини. Оженет е и има дури и две внучиња.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *