4 локации во Куманово без вода


Поради интервенции во водоводната мрежа во текот на денешниот ден без вода ќе бидат четири локации во Куманово.

Како што информираат од Центарот за управување со кризи, станува збор за улиците „Франц Розман“, „Михајло Пупин“, „425“ во населбата Иго Тричковиќ, како и Пчински пат.

Loading...

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *