384 часа правелe макета на Титаник од лего коцки (видео)

Сподели со своите пријатели

Повеќе од 30.000 коцки биле употребени за изработка на оваа огромна макета на славниот брод Титаник кој пред повеќе од 100 години потона во голема бродска несреќа во која над 1000 луѓе ги загубија своите животи.

Loading...

За изработка на ваквата макета биле потребни 384 часа. Секоја чест на вештината и трпението.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.