3 видoви на секс кои секој пар треба да ги практикува

Сподели со своите пријатели

Невозможно е да се одржи страста во врската ако постојано се практикува еден вид секс без внесување на нешто ново. Но, во сексот постои репертоар на видови на секс кои ќе го одржуваат жарот, дури и ако не сакате да експериментирате. Постојат 3 видови на секс кои редовно треба да ги практикувате ако сакате да ја одржите страста.

Романтичен гурмански секс

Гурманскиот секс нема никаква врска со храната, единствената врска е времето. Да се подготви добра храна ви е потребно повеќе време исто како и за овој вид на секс. Треба да се обрне внимание на секоја мала работа. Особено на атмосферата. Соба осветлена со свеќи и сензуална музика во позадина … почнете да се релаксирате со предигра и завршете со сензуален и долготраен гурмански секс . Колку и да се зафатени ви препорачуваме да го практикувате овој вид на секс најмалку еднаш месечно.

Здрав „домашен“ секс

Здравиот домашен секс е поедноставена верзија на гурманскиот секс со многу помалку детали. Обично трае околу 30 минути, од кои 15 до 20 минути е предигра, а потоа следува акција. На крајот следи милување во кревет. Нема да ви одземе многу време, а треба да се практикува најмалку еднаш неделно, по можност два пати.

Секс набрзина

Многу жени имаат предрасуди против брзиот секс. Оставете страста да ве води и не размислувајте за ништо друго. Можете исто така да го вметнете во тесен распоред или да го направите тоа каде што е забрането што ќе му даде дополнителна привлечност. Трае кратко и треба да се практикува секаде и секогаш кога ќе ви се понуди можност. Само бидете внимателни да не ве фатат.

(popara.mk)

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.