25 работи кои беа во тренд, а денес ве иритираат (видео)

Сподели со своите пријатели

Што всушност зналчи да се биде хипстер на пример? Изгледа дека значењето за само неколку години се промени, само затоа што секоја друга млада личност стана хипстер.

Исто е и со многу други популарни работи. Денес сите се блогери, уметници, фотографи, пејачи… Ова или она било „кул“, а веќе не е, само затоа што станало масовно.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.