25 идеи за невестински букет во доцните есенски денови (фото)

Сподели со своите пријатели

Невестинските букети не секогаш мора да бидат направени од рози испреплетени со гипсофил и папрати.

Loading...

Креативноста, светот на боите и богатството на разновидни есенски цвеќиња, билки и украси може да го направи најубавиот букет кој ќе ве одлепи од секојдневната невестинска слика, т.е, бела венчаница, црвени рози, црвен кармин и бели кондури.

Бидете единствена во боите на есента. Бидете невеста која сите ќе ја паметат по доцната есенска свадба.

Бидете невеста во хармонија со природата.

 

Loading...

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.