200 километри на час во спротивна насока: Адреналински предизвик опасен за сите (ВИДЕО)


Ќе бидете запрепастени кога ќе видите на каква идеја дошол возачот на мотоциклот.

Имено, за време на патувањето тој се движел по редовната лента, го променил правецот на движење, но останал во иста лента.

Loading...

Во пресрет му доаѓале возила со кои тој вешто се разминува.

Овој адреналински шок толку го обзеде што постојано ја зголемуваше својата брзина, што дури во еден момент ќе достигне вртоглави 170 километри на час.

За среќа, возењето заврши без никакви последици за него и другите учесници во сообраќајот!


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *