20 идеални комбинации на бои во секојдневното облекување (галерија)

Сподели со своите пријатели

Правилното комбинирање на бои е можеби најбитниот елемент во стилското облекување на една жена.

Loading...

Во налетот на првите есенски но и последните денови од летото, модните стилисти дадоа своја препорака за тоа како да ги искомбинирате боите за да изгледате совршено каде и да се појавите.

Комбинирање на розе боја

 

Комбинирање со шарени мотиви

К

Жолта и бледо зелена боја

Пастелни бои

Loading...

Корални бои

Лимон со потемни бои

Бледо лилакава боја

Бледо зелена со сина петролеј боја

Беж комбинација

Сите нијанси на жолто

Контрасти

Комбинација со туфни

Loading...

Елегантна комбинација

Флуросцентна комбинација

Патики и модерни чанти

Шарени мотиви со еднобојна чанта

Пастелна романтика

Бледо зелено со пастелни бои

Темна петролеј комбинација

Ладни бои

Loading...