18 милиони прегледи: Татко со песна ги насолзи очите на својата ќерка – невеста (видео)

Сподели со своите пријатели

На венчаваката на својата ќерка, татко на невестата пред гостите а во чест на дадената рака, ја исполни песната «I Loved Her First» (Јас прв ја сакав), но, тоа што ќе ги трогне гостите е неговата изведба на јазикот на глувонемите луѓе.

Loading...

Причината што таткото се одлучил на таков чекор е затоа што неговата ќерка, сега веќе невеста, работи како преведувач за глуви и наглуви луѓе.

За да научи како да го изведе тоа, татко и вежбал цела година.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.