11 клише приказни за тоа како почнува порно филм (видео)

Сподели со своите пријатели

Публиката на порно филмовите добро знае. Секој втор порно филм почнува со истите приказни. Или е чистач на базен во прашање, или масажа во отмен салон, или е разнесувач на пица кој ѕвони на вратите на осамена домаќинка.

Loading...

Еве ги 11 – те клишеа кои веќе и птиците ги знаат напамет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.