10 најлоши фотошоп промашувања: Недостасуваат мускули, колена, нос! Старлета од Балканот е исто така на списокот!

Сподели со своите пријатели

Луѓето отсекогаш се труделе да изгледаат подобро од другите луѓе, но со појавата на социјалните мрежи, ова се претвори во опсесија. Фотографиите се објавуваат и секоја мора да биде совршена, без разлика дали станува збор за тело или нешто друго.

Loading...

Сведоци сме на скоро секојдневни неуспеси, односно гледаме фотографии што се толку „испеглани“ и исечени што нема шанси нешто да е природно на нив.

Редит, како и секогаш, собра многу Фотошоп промашувања и имаше разни коментари.

Таа ги замаглила брчките на лицето, а го заборавила одразот во огледалото

 

When blurring your wrinkles, don’t forget to blur your reflection too… from r/Instagramreality

 

Каде се колената?!

Loading...

 

This lady without knees on the Shein website… from r/Instagramreality

 

Ова се навистина бели заби …

 

Whitest teeth in the west from r/Instagramreality

 

Какви се овие пропорции, мајко мила?!

Loading...

 

Those proportions though from r/Instagramreality

 

Претерала. Никој нема таков струк.

 

1.2 million followers btw from r/Instagramreality

 

Овие мора да се кукли.

Loading...

 

Shooped so hard that it looked like they cant even move a face muscle from r/Instagramreality

 

Очи и заби, скоро како зомби.

 

Night walker eyes 😍 from r/Instagramreality

Loading...

 

Вонземјанин?

 

I can’t decide if this is a joke or someone actually thinks this is believable… from r/Instagramreality

 

Loading...

Старлетата од овие краеви заврши на Редит, навистина чудно.

 

Jeebs from r/Instagramreality

 

Ух, ова е како да е нацртана.

Loading...

 

MS paint legs spotted on Amazon from r/Instagramreality


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *