10 најбизарни работи што мажите ги барале од проститутките

Сподели со своите пријатели

Какви желби всушност имаат мажите кога одат кај проститутка? Анкетата на „Редит“ беше посветена на оваа тема и побара од сексуалните работнички да ги споделат своите најчудни искуства.

Loading...

Еве десет приказни кои се смешни, чудни, па дури и малку застрашувачки во исто време.

Ова се 10-те најчудни приказни…

Посета на стоматолог

„Имав тип кој  ме легна на масата, ги соблече чевлите, извади комплет огледала за заби и електрична четка за заби и направи „стоматолошки преглед“ на моите нозе. Ова порано траеше еден час. Додека тој бараше дупки и ми ги чистеше и полираше ноктите, јас требаше да се однесувам како тие навистина да ми се заби. Неговиот пенис никогаш не излезе од панталоните“.

 

 

Loading...

Час за читање

„Имав пријателка која беше сексуална работничка. Мојата омилена приказна за нејзината работа беше клиент кој сакал таа да застане свртен кон ѕидот во аголот, носејќи ништо друго освен воени чизми читајќи го неговиот роман „Уликс“.

Пријатна болка

„Момчето доаѓаше кај мене секоја недела и ми плаќаше да му застанам на тестисите… Јас го правев тоа неколку пати пет до десет минути, а поголемиот дел од времето носев чизми. Очигледно му се допаѓаше“.

Златен туш

„Пријателката на мојата сопруга беше ескорт дама и една од најчудните работи што таа ги кажа беше за момче кое седело на стол и се самозадоволувало додека стоела покрај него и уринирала врз него!

 

Loading...

 

Повик за будење

„Имав тип кое ме замоли да внесам некои лични предмети во собата. На пример, четка за коса, мал часовник и стара книга. Сепак, тој не сакаше да ги користам. Потоа ми рече да почекам додека не заспие, а потоа морав гласно да ја треснам вратата од бањата за да го разбудам“.

Еротски десерт

„Имав клиент кој сакаше да изедам пудинг од чоколадо од неговиот пенис. Јас го правев тоа – затоа што кој не сака пудинг? “

Забава

„Моето омилено искуство беше кога едно момче плаќаше 350 долари на час за неколку девојки кои му врзаа очи и го гледаа како се обидува да удри пиљата и да се исмејува со него.

 

Loading...

 

Мелем за душата

„Се сеќавам на еден чуден тип кој ќе доаѓапе и плати една жена да го однесе во неговата соба, да се нашминка и да се облече убаво. Потоа слезе во фоајето и седна со другите жени. Потоа, некој мораше да влезе и да рече: „Леле, погледни ги сите оние убави жени“ и притоа да го гледаш него. Само тоа го сакаше“.

Желба за кастрација

„Познаничка на мојата пријателка работеше како проститутка. Таа ми рече дека еден лик постојано барал да го кастрира. Мислам, таа никогаш не го стори тоа“.

Loading...

Кажи ми за семејството

„Пред неколку години, имав ескорт сервис. Еден од клиентите редовно доаѓаше со слики од неговото семејство, плаќаше една од девојките да седи со него во собата и да и покаже кој е на фотографиите и им раскажуваше приказни од нивните животи, ги раскажа нивните патувања, успеси и проблеми… “


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *