1 ноември неработен ден за сите католици

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ” бр.21/98 и 18/07), 1 ноември 2020година (недела), Празникот на сите светци е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед во Република Северна Македонија.

Loading...

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани од католичка вероисповед им го честита Празникот на сите светци.


Leave a Reply