Згрозувачко: Американски маринци на час за преживување (видео)

Сподели со своите пријатели

Американските маринци се едни од најдобрите специјални сили во светот, но за да бидат најдобри значи дека треба да имаат и напорен трегнинг.

Во приложеното видео, можете да погледнете како изгледа нивната обука во Тајланд, каде тие освен што се борат со кобри, пијат крв од змија, јадат скорпии…

Се на се, ако немате стабилен желудник не мора да погледнете.

Американски маринци на час за преживување во Тајланд

Публикувахте от VOA – Глас на Америка в Вторник, 21 февруари 2017 г.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.