11.09.2016 15:12

Земјотрес го стресе Куманово


Посилен земјотрес пред неколку минути го стресе Куманово. Повеќе детали наскоро.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments