23.07.2017 20:05

ПРЕСМЕШНО: Вака изгледа кога кучето е љубоморно (видео)

Facebook Twitter Google+

Сопственикот на две преубави кучиња хаски, Холи и Титан го снимил оваа интересно видео кое ги насмеа луѓето ширум светот.

На него Титан мирно лежи покрај сопственикот, додека Холи одмара на неговите нозе. Во еден момент сопственикот започнува да го гали Титан, што на Холи не му се допадна воопшто.

Со шепа му поажува дека треба повеќе да и се посвети нејзе, а на крајот станува и седнува врз него за да повеќе го гали Титан.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments