Жаклина Јовановска

Сподели со своите пријатели

Министерството за транспорт и врски активно и во континуитет продолжува со реализација на својата програма за изградба и реконструкција на патната инфраструктура низ државата и давање поддршка на локалните самоуправи за реализација на проекти кои се од суштинско значење за граѓаните. Loading… Министерот Благој Бочварски денеска оствари работна посета наПрочитај повеќе